Vízfolt Klub Tiszafüred

Vízfolt Klub Tiszafüred

 

Foltmunkáink

 

2008. Események

 
2007. Események
 
2006. Események
 
2005. Események
 

Kukkantsunk be az Emlékkönyvbe!

 

Foltos linkek

 

Füredi linkek

 

Vendégkönyv

 
E-mail küldése 
 
TŰBARÁTSÁG Foltvarró Fesztivál

 

Emlékkönyvi bejegyzések a "TŰBARÁTSÁG" Foltvarró Fesztiválról

 

Gratulálok a gyönyörű kiállításhoz. Örülök, hogy Tiszafüreden ilyen kreatív nők élnek! További kitartó, lelkes munkát kívánok! Több ilyen szép kiállítást!

V. Melinda

 

Ismét sikerült elvarázsolnotok! Gyönyörűek a legújabb munkáitok is, a lelkesedésetek pedig irígylésre méltó. Gratulálok mindannyiótoknak!

P-né Magdi

Köszönjük a csodálatos élményt, melyet a káprázatos szépségű munkák jelentenek! Örülnék, ha csak a töredékét is tudnám a művészet mesterfogásainak.

Tisztelettel: V-né G. Zsuzsa és V. Angéla Zsuzsanna

Sok szeretettel gratulálok ehhez a kiállításhoz. Örülök, hogy ilyen szép munkák születnek itt. További jó munkakedvet kívánok!

H. Ágnes

Szeretettel gratulálok a foltvarró közösségnek a szép munkákból összeállított kiállításhoz, és a kitűnő szervezéshez! További sok sikert kívánok!

Sz. Lajosné és F. Györgyné

Köszönöm a meghívást! Őszintén gratulálok a klub tagjainak ehhez a színvonalas foltvarró kiállításhoz és a hozzá kapcsolódó programsorozathoz. További boldog öltögetést, jó egészséget kívánok a jászberényi FOLTMOZAIK klub nevében!

P. Lászlóné klubvezető

Nagyon szépek a kiállított anyagok. További szép sikereket kívánok az alkotóknak és természetesen jó egészséget és kitartást a sok munkához!

T. Zsóka

 Köszönöm én is a meghívást! Már többször is láttam hasonló kiállításokat és csodálattal nézem a sok értékes munkákat. Sajnos egyenlőre csak figyelem és élvezem a sok szépet, amit látok most is!

V. Kálmánné és V. Kálmán

Évek óta figyelemmel kísérem a kiállítást. Gratulálok a szép munkákhoz!

H. Sándorné

Nagyon klassz!

K. Csaba

Minden darab művészi alkotás, egyszerűen gyönyörű. Sok sikert továbbra is minden alkotónak!

V-né Piroska és Sz. Miklósné

 Nagyon szépek az alkotások!

B. Levente, S. Tímea, K. Eliza, F. Brigitta

Örülök, hogy van a városban egy olyan csoport, mely összefogottan, aktívan és kitartóan csodálatos alkotásokra képes! Gratulálok a vezetőnek és a tagoknak. További szép munkákat és sikereket kívánunk!

B. Lajosné

Tisztelettel megköszönöm a meghívást! Ismételten sok-sok gondolat fogalmazódott meg bennem. Mi is a "legdrágább" az életben? Talán az idő. Ebből van nekünk a legkevesebb. Az itt látható alkotásokban rengeteg "idő" van. Az asszonyok valahonnan elcsippentették ezt, és adták nekünk, elvonva azt maguktól és a családjuktól. Azt gondolom ez az amiért köszönet jár! Valamint köszönöm a csoportnak és vezetőjének, hogy kitartanak és mindig újabb és újabb munkákkal örvendeztetnek meg minket. Azokat, akik érdeklődnek mások munkája iránt!

Tisztelettel: R. Gabriella

Örömömre szolgált, hogy láthattam a csodálatos munkákat. Gratulálok és további sok sikert kívánok!

G-né

Nagyon szívesen jövök mindig ide, nem csak a kiállítás miatt, hanem a szíves és jó ötletekért! A foltos-quiz világszám!

Anna Debrecenből

Nagyon örültünk hogy itt lehettünk, sok élménnyel gazdagodtunk. Bármikor szívesen jövünk ide!

Üdvözlettel: Kossuth Lajos Általános Iskola

5.a. osztály

Nagyon tetszett a kiállítás és a vetélkedő!

D. Réka, D, helga, T. Orsolya

Csodálatosan szépek a kézimunkák, gratulálok a készítőinek!

N. Sándorné

Gartulálunk a szép kiállításhoz!

E-né P. Eszter és a 7.b. osztály

Gratulálunk a csodaszép munkákhoz! További jó varrást és kitartást kívánunk!

B. Viktória és Tamás

Gartulálok a sok szép munkához! További sikert!

N. Zoltánné

Nagyon tetszett, örülök hogy eljöttem és annak is, hogy Tiszafüreden is van foglalkozás!

B. Andrásné

Köszönjük ezt a gyönyörű kiállítást. Munkájukhoz további sok sikert, örömöt, jó egészséget kivánunk!

B-né Cs. Tünde és a 4.b. osztály Zrínyi Ilona Ált. Isk.

Köszönjük a csodálatos kiállítást, a vendégszeretetet és nem utolsó sorban a sok önzetlen ötletet, tanítást, útmutatást. Jó egészséget, sok sikert kívánunk további munkátokhoz!

Egri Foltvarró Klub nevében M. Margó, N. Szilárdné, D-né Klárika

Köszönöm a lehetőséget, a remek szervezést, a precíz, kedvcsináló tanítást, a varrás örömét és gratulálok a kiállított szép munkákhoz, ötletekhez a sok segítséget tovább viszem az én csoportomba. Visszakaptam a hitemet a foltvarráshoz, remélem, hogy jövőre is találkozunk!

V. Kálmánné Mezőtúr

Kellemes három napot töltöttünk el itt, élvezve a háziak vendégszeretetét. Sokat tanultunk, ötleteket, praktikákat. Legközelebb is szívesen térünk ide vissza. Jó egészséget, kellemes öltögetést kívánunk a csoportnak!

V-né Edit, Z-né Marika, Sz-né Éva Miskolc

Gratulálok a sok, nagyon szép munkához! Igazán kikapcsolódás volt. Szeretném hinni, hogy át lesz mentve a jövő generációjának!

Köszönettel: P-né Éva

Mindig valami újat, szépet, aktuálisat találok a kiállításon. További jó munkálkodást, sikereket kívánok ennek a kis közösségnek!

Szeretettel: P-né Márta

Nagyon szép munkák. Jó lenne köztük élni!

Sz. Andi és anyukája

Örömünkre szolgált, hogy láthattuk a munkákat. Gratulálunk, további sikeres munkát kívánunk!

Cseperedő óvoda Cseresznye csoport

Nagyon szép kellemes napokat töltöttünk a szép, gazdag tanácsok, ötletek tömkelegében. Gratulálunk, további sok sikert kívánunk!

Sz. Kálmánné Kócs

Gratulálok a szép kiállításhoz, további jó munkát, sikereket kívánok Nektek! Köszönöm, hogy nem feledkeztetek meg rólam sem, köszönöm a meghívást! Köszönet a sok csodáért és kincsért, amit kaptunk és tanulhattunk. Ez a hét nagyszerű élmény volt!

B. Ferencné Kunmadaras

Itt voltunk, szépet, jót tanultunk!

K. Józsefné

Örülök, hogy eljöhettem. Köszönöm a sok jó tanácsot és az ötleteket. Nagyon szép a kiállítás. Gartulálok a szép munkákhoz!

K-né Kati Egerből

Hozzátok olyan örömmel jövünk mindig, mert mindig meg tudtok lepni valami új dologgal. Külön köszönjük Virágné Emikének és Zsákné Julikának a sok jó tanácsot.

V-né Olgi, N. Imréné, Debrecen Szivárvány Csoport

Csatlakozunk a fentiekhez, legközelebb is eljövünk!

P. Béláné G. Sándorné Debrecen Bokréta Csoport

Gratulálunk a szép munkák alkotóinak! nagyon örülünk, hogy itt lehettünk, sok újat tanultunk, s a régiekből is ismételtünk! További munkátokhoz erőt, egészséget kívánok a saját és a csoport nevében!

A tiszaigari "Szorgos kezek" Csoport és M. Lajosné

VÉGE

 

 

Pontos idő

 

BOLDOG NÉVNAPOT!!!

 

Naptár

2018. Július
HKSCPSV
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 

Látogatók száma

Indulás: 2005-06-26
 

G-mail belépés

Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

MyStat

 

Archív

 

Ötletes foltmunkák

 

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)